Vi beklager !

Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere.

Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.no

{{error.Id}}
{{error.Date}}

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører - med rundt 350 medarbeidere fordelt på 15 varehus over hele landet, samt et servicekontor i Oslo. I 2021 var omsetningen på 1,8 mrd NKR.

Neumann henvender seg primært til profesjonelle kunder med sitt brede varesortiment, gode logistikkløsninger og høye faglige ekspertise innenfor trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering. Entreprenører, byggmestre, murmestere og andre håndverkere i små og mellomstore bedrifter er majoriteten av Neumanns kunder. I enkelte av varehusene betjenes også privatmarkedet.

Neumann er en del av konsernet STARK Group, Europas nest største byggevaredistributør. STARK Group har virksomhet i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland i tillegg til Norge. Konsernet har rundt 12 000 medarbeidere, rundt 500 varehus og rundt 50 mrd. i omsetning pr år.

8. januar 2021 gikk denne pressemeldingen ut fra STARK Group, konsernet vi hører til, rundt endringer i eierstrukturen, med CVC Capital Funds VII som nye eiere for konsernet.