Vi beklager !

Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere.

Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.no

{{error.Id}}
{{error.Date}}

Neumann Bygg er en av Norges største byggevaredistributører - med rundt 320 medarbeidere fordelt på 17 varehus over hele landet, samt et servicekontor i Oslo. I 2022 var omsetningen på 2,04 mrd NKR. 

Neumann Bygg henvender seg primært til profesjonelle kunder med sitt brede varesortiment, gode logistikkløsninger og høye faglige ekspertise innenfor trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering. Entreprenører, byggmestre, murmestere og andre håndverkere i små og mellomstore bedrifter er majoriteten av Neumanns kunder. I enkelte av varehusene betjenes også privatmarkedet.

Neumann Bygg kjøpte FagFlis-kjeden 1. desember 2022.

FagFlis-kjeden består av 13 heleide og 12 franchisebutikker i Norge i tillegg til tre butikker i Sverige under navnet FF KakelAB. FagFlis-kjeden ble etablert i 1996, og betjener i hovedsak arkitekter, murmestere, flisleggere, byggherrer og entreprenører. FagFlis-kjeden omsatte for 750 millioner kroner i 2021.


STARK GROUP
Neumann er en del av konsernet STARK Group, Europas største byggevaredistributør. Konsernet har rundt 20 000 medarbeidere, rundt 1150 varehus og rundt 90 mrd. i omsetning pr år.

Dette er virksomhetene i STARK Group: 

  • STARK Building Materials UK Ltd.,United Kingdom
  • STARK Deutschland GmbH Tyskland og Østerrike
  • STARK Danmark A/S i Danmark og Grønland 
  • Beijer Byggmaterial AB i Sverige
  • STARK Suomi Oy i Finland 
  • Neumann Bygg AS i Norge som består av Neumann Bygg og FagFlis (fra 1. desember 2022)

 

8. januar 2021 gikk denne pressemeldingen ut fra STARK Group, konsernet vi hører til, rundt endringer i eierstrukturen, med CVC Capital Funds VII som nye eiere for konsernet.