Vi beklager !

Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere.

Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.no

{{error.Id}}
{{error.Date}}

OM NEUMANN BYGG

Neumann har 16 varehus over det ganske land, og er spesielt sterke i nord, i vest og sør i landet. Neumann har store vekstambisjoner i Norge, og spesielt for Østlandet, hvor vi høsten 2019 åpnet det første varehuset i Askim.  Men også for våre øvrige regioner i Sør, Sør-Vest og Vest ligger det spennende planer.

I tillegg til varehusene våre har vi et servicekontor rett utenfor Oslo. Dette ligger i kontorlandsbyen Rosenholm Campus i Nordre Follo kommune, og her befinner ledelse og administrasjonen seg.  

Vår ambisjon er å være byggebransjens mest pålitelige leverandør og samarbeidspartner for det profesjonelle B2B-markedet. 

Sammen bygger vi profesjonelt. 

Vi ekspanderer på Østlandet!

Neumann Bygg har historie i Bergen tilbake til 1839. Vi vokser oss stadig sterkere ved å  hjelpe våre profesjonelle kunder å bygge effektivt, og i løpet av våren 2024 får vi endelig forsterket tilstedeværelse på Østlandet. 

Fra før har vi vært i Askim siden høsten 2019 - og med et salgskontor i Asker har vi beredt grunnen for etableringen vår i Eternittveien i Slemmestad. På Slemmestad bygges det nå et topp moderne byggevarehus med alt kundene våre trenger; salgskontor, proffsenter, drive-through, showroom m.m. Vi åpner i mai 2024! 

En møteplass for proffen - der fagfolk møter fagfolk, og der kaffen alltid er varm


 

Les mer om Slemmestad her: 
Neumann Slemmestad

 Ledige stillinger i Slemmestad finner du her!

Er du vår nye kollega?


I Neumann står vi aldri stille - og vi har mange spennende prosjekter på gang - blant annet skal vi åpne flere nye byggevarehus.  Hver dag hjelper vi våre kunder med deres byggeprosjekt. Vi er fagfolk som jobber med fagfolk, og gjør alt for at hverdagen skal flyte så godt som mulig for kundene våre.

Som del av et stort internasjonalt og veldrevet selskap er karrieremulighetene i Neumann gode og varierte. Det dukker stadig opp muligheter i Neumann - eller gruppen forøvrig - og vi jakter på bransjens dyktigste mennesker.

Kanskje er det du som blir vår nye kollega? 

 

Hvorfor skal jeg søke på en stilling hos Neumann?

Neumann scorer svært høyt på medarbeiderundersøkelser og arbeider aktivt med å bevare og utvikle vårt gode arbeidsmiljø. Vi har tro på et sterkt lag! I Neumann har vi over 300 medarbeidere med mangfoldig bakgrunn og ulik personlighet og erfaring. Det er i verdigrunnlaget vi søker likhet og det er viktig for oss at du identifiserer deg med verdiene våre.

Vår ambisjon er å være bransjens beste arbeidsgiver.
I det legger vi ikke bare at vi har konkurransedyktig lønn og bransjens beste personal– og forsikringsordninger. Målet er å være best på å utvikle våre medarbeidere gjennom god onboarding, god ledelse, kompetanseutvikling, jevnlige tilbakemeldinger og tydelige mål som hver enkelt kan strekke seg etter. 

Verdiene til Neumann er solid, stolt og "på hugget".

For oss er det viktig at du som ønsker å jobbe med oss i Neumann kjenner deg igjen i verdiene våre. De er bærebjelken vår, og en viktig del av vår identitet. 

Solid: Vi opptrer alltid med anstendighet, og er ærlige i alt vi gjør i vår relasjon med kunder, kolleger, samarbeidspartnere, og samfunnet for øvrig.

Stolt: Vi er stolte av den jobben vi gjør sammen med våre kolleger. Hver dag gjør vi vårt ytterste for å levere det vi lover.

"På hugget": Vi slutter aldri å lære – og vi etterstreber stadig forbedring i alt vi gjør. Vi unner hverandre suksess, og vi heier på de som tenker nytt.

Sammen bygger vi profesjonelt. 

Proffsalg 

Våre proffselgere har varierte oppgaver og spennende kunder med små og store prosjekter å løse. Her går det mye på relasjoner med eksisterende og nye kunder. Løsninger, mengdeberegning, kalkulasjon og logistikkplanlegging er noen av utfordringene i en hektisk hverdag.

Vårt mål er å være bransjens mest pålitellige proffleverandør, og det gjelder ikke bare i salg - det ligger i alle roller i våre varehus. Hvert eneste kundemøte er viktig for oss, og hver eneste medarbeider er våre ambassadører der de treffer våre kunder.

Neumann er der fagfolk møter fagfolk! 

Butikk, proffsenter og showroom

I våre varehus bygger vi i tillegg til funksjonelle trelast-avdelinger med drive-thru, listverkrom og ofte sagrom kundene kan låne - proffsenter eller butikker vi kaller "proffens supermarked". Her er produktene nøye utvalg og plassert slik at det for proffen skal være enkelt og raskt å ta med seg det de trenger i tillegg til gips- og isolasjon fra trelastlageret. 

I tillegg til produktene kunden trenger har vi egne showroom eller visningssenter om du vil, hvor vi ønsker at proffen tar med - eller sender - sine kunder til oss for å gjøre tilvalg. Her får kundene våre kompetent bistand til å ta viktige valg, om det er gulv og listverk eller ytterdører og takvinduer. 

Lærlinger

Neumann vil satse på lærlinger og flere av våre varehus er godkjente lærebedrifter.

Lærlinger tilfører oss som virksomhet ny kunnskap. Både gjennom lærlingen selv, men også gjennom kurs og faglig påfyll som instruktører/mentorer og faglige ledere får delta i. Neumann tar imot lærlinger i logistikk – og salgsfaget.

Lærlingeløpet frem til et fagbrev går over to år.

Ønsker du lærlingplass registrerer du din søknad her: 
Lærlingeplass SALG
Lærlingeplass DRIFT