Vi beklager !

Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere.

Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.no

{{error.Id}}
{{error.Date}}

Jobb og karriere i Neumann Bygg 

Neumann har 16 varehus over det ganske land, og er spesielt sterke i nord, i vest og sør i landet. Neumann har store vekstambisjoner i Norge, og spesielt for Østlandet, hvor vi høsten 2019 åpnet det første varehuset i Askim. I tillegg til varehusene har vi et servicekontor ved Oslo. Dette ligger i kontorlandsbyen Rosenholm Campus i Nordre Follo kommune, i det gamle «IBM-bygget».  

Neumann Bygg AS er en heleid byggevarekjede med hovedfokus på den profesjonelle håndverker – og selger og distribuerer byggevarer, verktøy og tilbehør, samt yter tjenester av høy kvalitet. Neumann omsetter for nesten 2 mrd NOK i Norge og har rundt 300 medarbeidere.

Neumann Bygg er en del av STARK Group, som er Nord-Europas nest største distributør av byggevarer, med virksomhet i Danmark, Sverige, Finland og Tyskland/Østerike i tillegg til Norge. STARK Group tilbyr et bredt utvalg av tjenester til både entreprenører og profesjonelle håndverkere. Til sammen omsetter gruppen for nær 40 mrd. NOK og har rundt 12 000 medarbeidere.

 

Er du vår nye kollega?

Som del av et stort internasjonalt og veldrevet selskap er karrieremulighetene i selskapet gode og varierte. Det dukker stadig opp muligheter i Neumann. Vi er alltid på jakt etter bransjens dyktigste mennesker – og kanskje er det du som blir vår nye kollega? Som kunnskapsrik butikkselger, proffselger, lager- eller salgsmedarbeider, controller, ekstrahjelp under sommeren, eller annet.

Vi tar dine personopplysninger på alvor i en søkeprosess hos oss. Les mer om våre retningslinjer i linken under.

Retningslinjer for personvern ved rekruttering