Vi beklager !

Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere.

Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.no

{{error.Id}}
{{error.Date}}

Neumanns visjon og verdier

 

Visjon

Hver dag jobber våre kunder og samarbeidspartnere for å bygge andre menneskers fremtid. Og derfor jobber også vi hardt for å bygge deres. Vi er mer enn 300 medarbeidere over hele landet - og vår mål er å være bransjens mest pålitelige proffleverandør.

Misjon

Vi tar ansvar, ikke bare for oss selv, men også for våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere.  Derfor sier vi med stolthet; 

Sammen bygger vi profesjonelt.

 

Verdier 
Vi i Neumann står skulder til skulder med våre kollegaer i STARK Group når vi sier vi skal være bransjens mest pålitelige proffleverandør. 


Verdiene våre skal minne oss om hvem vi er og hva vi står for. Vi er solide, stolte og ”på hugget” for hverandre, for våre kunder, samarbeidspartnere - og samfunnet for øvrig. 

Som en av Europas største i vår bransje har vi både muskler og mot til å utfordre alle, og vi gjør det med troen på at det vi leverer overgår de fleste. Vår historie går over 150 år tilbake i tid. Vi har vært der for den profesjonelle håndverker, noe ikonmannen Anton symboliserer; mennesket  har alltid bygget, og Neumann har «alltid» vært der for den som bygger. 

SOLID
Vi er et solid selskap hvor internasjonal styrke bygger lokal verdi. Vår grunnmur er menneskene i selskapet. Vi opptrer alltid med anstendighet, og er ærlige i alt vi gjør i vår relasjon med kunder, kolleger, samarbeidspartnere, og samfunnet for øvrig. Vi og våre kunder lykkes når fundamentet bygges solid, og vi tar ingen snarveier på vei til suksess. 

Du kan alltid stole på oss i Neumann.

STOLT
Vi er stolte av den jobben vi gjør sammen med våre kolleger. Hver dag gjør vi vårt ytterste for å levere det vi lover. Vi slutter aldri å lære – og vi etterstreber stadig forbedring i alt vi gjør. Vi unner hverandre suksess, og vi heier på de som tenker nytt. 

Vi er stolte når våre kunder og kollegaer lykkes, og vi gjør vårt ytterste for at de skal få det til.

"PÅ HUGGET" 
Vi vet at det er vår innsats som teller, og vi bryr oss om menneskene rundt oss. 

Vi lytter til våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere for stadig utvikling og nye ideer. Vi bryr oss om samfunn og miljø, og vet vi kan utøve en forskjell. 

Vi bygges sammen med de som bygger! 
Vårt mål er å være bransjens mest pålitelige proffleverandør!