Vi beklager !

Det har oppstått en feil på siden. Prøv å oppdatere siden, eller prøv igjen senere.

Hvis du fortsetter å se denne feilmeldingen, kan du kontakte oss på hjelp@neumann.no

{{error.Id}}
{{error.Date}}

Proffbladet 2022

Neumanns blad for proffen, med kunnskap og tips fra oss, våre samarbeidspartnere og leverandører.
Vi lager 5-6 Proffblader i året, med temaer proffen er interessert i. 

Les det her eller last det ned. I våre varehus finner du bladet på trykk, ta kontakt, så ordner vi et til deg!

Proffbladet 2022
I 2022 følger vi byggeprosessen av et "hus" fra start til ferdig bygg.  Her kan du lese deg opp på de ulike temaene avhengig av hvor i prosessen du er og hva du har behov for å lese deg opp på. 

Dør og vindu 

Proffbladet nr. 4 2021 

I vårt værharde nordiske klima er det mange hensyn å ta når man skal velge dører og vinduer til små og store prosjekter. Les deg opp på råd og tips fra våre leverandører og samarbeidspartnere - så er du rustet til å anbefale riktig produkt til dine kunders ulike behov. Det er store forskjeller i funksjon og kvalitet - i tillegg til at det finnes flust av valgmuligheter når det gjelder estetikk og uttrykk. Vær sikker på å anbefale produkter som tåler morgendagens klima!   

Terrassen og uterommet 

 

Proffbladet nr. 3 2021 

I denne utgaven setter vi fokus på terrassen og uterommet. Hvilke materialer egner seg til kundens behov? Hvordan vedlikeholder man tre og kompositt? Hvordan monterer man med skjult innfesting om det er et ønske fra kunde? Og har du riktig verktøy til jobben? Les hva våre leverandører og samarbeidspartnere skriver i utgaven - få med deg tips og råd som kan hjelpe deg til fornøyde kunder, om de ønsker seg bare en enkel terrasse eller om de ønsker å bygge om hele uterommet. 

Tak og kledning

Proffbladet nr. 2 2021
Undertak, tak, solcelletak. Hvilket tak skal man velge for morgendagens klima - med stadig større fokus på grønn energi? Og landet vårt er langt, og har ulik byggeskikk i ulike landsdeler. Visste du at du kan få takløft gjennom Neumann og våre samarbeidspartnere, som sprer taksteinen din utover taket for deg? Mange timer spart - og mange rygger og lår opp og ned stigene! Denne utgaven tar også for seg kledning, verktøy, HMS og mer. 

 

Gulv og listverk 

Proffbladet nr. 1 2021

Det er mye å tenke på når man skal planlegge et gulv, stort eller lite. Hvordan er fundamentet under? Hva trenger du av undergulv? Hvilket gulv skal man velge og hvilke hensyn skal man ta til flytsoner og kvaliteter? Og hvordan vil du avslutte gulvet med listverk som matcher hus og rom, i form og farge? Mange gode råd til deg som selger gulvløsninger til dine kunder. 

Les mer her! 

Bygg i nordisk klima

Proffbladet nr. 5 2020

I Norge er vi glade for å ha fire årstider, selv om disse enkelte ganger inntreffer samme dag eller uke... Med vårt nordiske tøffe klima må det tas spesielle hensyn når man planlegger et bygg, lite eller stort. Fra grunnmur og isolasjon til kledning og tak, overflatebehandling og vedlikehold. Til og med festemidlene må tilpasses klima og lokasjon. I dette heftet får du mange gode tips og råd om produkter som tåler en støyt. 

Les mer her! 

Mur og støp

Proffbladet nr. 4 2020

Mur og støp er et viktig område for oss i Neumann, og for mange av våre kunder. I denne utgaven har vi samlet mange av våre leverandører og samarbeidspartnere på området, og du kan lese deg opp på gode råd og bli bedre kjent med området. 

Les mer her! 

Terrasse og uterom

Proffbladet nr. 3 2020

Grønt er i vinden, og det blir stadig mer populært å gjøre noen med hagerommet -og få hjelp av proffen for å finne gode løsninger, og få solid utført arbeid.

I Terrasse og uterom finner du gode løsninger og produkttips til terrasser, mur, og andre elementer som kundene etterspør. 

Dører og tilbehør

Proffbladet nr. 2 2020

Dører er ikke bare dører, de har viktige funksjoner, alt ettersom hvor de skal være. I et helt byggeprosjekt er det også mye å tenke på, alt fra kalkulasjon og logistikk, til å bestille dør med spesialfarge, eller velge riktig karm med smarte løsninger. Les hva vi og våre leverandører kan hjelpe deg med i dette Proffbladet.

Oppbygging gulv & interiør

Proffbladet nr. 1 2020

Det er mye fagkunnskap som ligger gjemt bak og under de overflatene sluttbrukeren til slutt ser, men som er viktige for å skape gode miljøer å oppholde seg i mht til lyd og holdbarhet, eller som hjelper oss til en mer effektiv byggeprosess. Les hva våre leverandører fokuserer på i proffbladet.

Brannvern

Proffbladet nr. 5 2019

Selv om ikke alle tenker over det, er stort sett alle håndverkere involvert i brannsikkerhetsarbeid
– enten gjennom tekniske installasjoner, konstruksjoner eller materialvalg.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips og gode løsninger for et sikrere bygg.

Våtrom

Proffbladet nr. 4 2019

I TEK17 er forskriftskravene gjort tydeligere og det er lempet på flere krav. Lempningene gir økt fleksibilitet og gir større rom for å lage de løsningene som markedet etterspør.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips og gode løsninger for et tett og sikkert våtrom, på en enkel måte.

Tak og fasade

Proffbladet nr. 3 2019

Tak og fasade er huden til byggene, de skal både være funksjonelle, stå imot vær og klima, men også være estetiske.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips og gode løsninger for løsninger til tak og vegg -både det du ser, og det rett innenfor.

HMS

Proffbladet nr. 2 2019

Godt HMS-arbeid krever fullt fokus! Det er forventninger til at bygg-og anleggsbransjen i Norge skal bli verdensledende innen HMS-arbeid.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips og gode løsninger for å ta sikkerheten på alvor.

Interiør

Proffbladet nr. 1 2019

Interiørproduktene er det sluttbruker ofte bryr seg mest om. Det skal være estetisk, men også holdbart.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips og gode løsninger for gulv og vegger, som både løser utfordringer, og sparer deg for tid.

Dør og vindu

Proffbladet nr. 2 2018

Velkommen hjem! -Døren er det første du møter, og vinduene er huset øyne.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips for hva du bør tenke på når du skal hjelpe kunden din å velge riktig

Mur, støp og grunnarbeid

Proffbladet nr. 1 2018

Vann, vind og grunnforhold kan være utfordrende.

I denne utgaven av Proffbladet finner du tips og gode løsninger for grunnmur, fasade og støttemur, samt tips om godt verktøy.